About Us

Legacy Secret (Marketing )

Sebuah anak syarikat  Legacy Secret Sdn Bhd

  • LEGACY SECERT telah ditubuhkan pada awal bulan julai 2007 bagi menerajui penciptaan produk kesihatan.
  • LEGACY SECRET merupakan salah sebuah penyedia perkhidmatan penjagaan kesihatan yang terlaris di pasaran malaysia.
  • Syarikat LEGACY SECRET ini telah beroperasi selama tiga tahun. Operasinya tertumpa pada wanita di seluruh malaysia dan juga di brunei.
  • LEGACY SECRET menerajui bidang perniagaan penjagaan kesihatan hampir dua tahun setengah. Banyak produk yang telah dibangunkan seperti produk kelansingan badan, produk putihkan kulit dan juga produk pewangi rambut.
  • LEGACY SECRET telah menjana dalam sector pendapatan untuk masyarakat menjana pendapatan sampingan yang lumayan.
MISI  syarikat adalah memberi perkhidmatan terbaik dan penglibatan secara aktif dalam dunia kesihatan produk tempatan bagi melahirkan lebih ramai masyarakat yang sihat dan prihatin terhadap aspek penjagaan diri dari kesihatan dengan produk yang kami keluarkan.

VISI  syarikat adalah memberikan peluang pekerjaan dan juga membantu masyarakat setempat untuk menjana pendapatan dan juga mengorak langkah ke arah merealisasikan matlamat masyarakat setempat.

OBJEKTIF  syarikat adalah melahirkan lebih ramai jutawan di malaysia untuk pembangunan negara dan juga dari sektor kecantikan dan kesihatan kepada mayarakat bagi mengurangkan kadar penyakit dan juga pendapatan yang kecil.

 

LEGACY SECRET telah mengeluarkan produk Radiuz white mengandungi habatus sauda yg mana habatus sauda ni mengandungi bahan yg dapat membuang toksin di dalam badan, juga bahan-bahan yg dpt membersihkan darah dan seterusnya menimbulan sel kulit yang baru.

SLIMM SLENDER adalah produk kelansingan badan dimana LEGACY SECRET adalah syarikat yang pertama mengeluarkan produk buang lemak dan juga bakar lemak.

HAIR PERFUME adalah produk untuk rambut yang mana membantu kaum wanita menyelesaikan masalah rambut berbau dan juga boleh mengatasi masalah keguguran rambut.

B’WHITE adalah produk putih kulit, b’white merupakan produk pertama yang mengunakan sachet di malaysia. selepas pasaran b’white mendapat sambutan yang memuaskan banyak produk yang kluar mengunakan sachet.

HARUM MALAM adalah supplement tambahan untuk wanita yg mempunyai masalah bau badan dan juga masalah dalaman.